Anno Creative Studio

Nullam varius porttitor augue id rutrum. Duised vehicula magna at magna tempus rhoncus then. Maecenas quis lobortis elit, nec faucibus augue.

Phasellus pellentesque mi ut mauris volutpated pellentesque. Donec id leo efficitur, bibendumed, consectetur ex.

Our Social Profile

La VixenStudio incepe prima zi din restul vietii tale!

Nu de multa vreme lucrez ca trainer la VixenStudio. Si daca la inceput am fost cam reticenta in privinta schimbarii locului de munca migrand de la un studio la altul, ei bine astazi nu imi pare rau deloc. Aici este viata. Aici simti ca traiesti in fiecare zi. In plus, lucrezi si intr-un colectiv bestial. Este adevarat ca activez profesional de ani de zile in aceasta meserie si am o experienta destul de mare in spate ca si trainer. Am lucrat astfel la multe studiouri de videochat din tara si din strainatate si stiu exact care sunt secretele acestei meserii.

Asa ca, atunci cand m-am angajat ca trainer la VixenStudio m-am gandit ca nu are ce sa ma mai surprinda in viata din punct de vedere profesional dar si financiar. Ei bine, m-am inselat! La studoiul asta este totul altfel. Aici vii cu placere la munca si abia astepti sa le cunosti pe fetele cu care trebuie sa lucrezi. Proiectul Vixen Studio este foarte amplu si asta se vede inca din prima zi in care te angajezi aici, atat ca trainer cat si ca model de videochat Iasi sau pe un alt post. In plus, proiectul este intr-o continua schimbare si modernizare si asta ne ajuta pe noi dar si pe modele sa ne castigam banutii mai rapid.

Intimitatea este tot ce conteaza! Cel mai mult la VixenStudio imi place faptul ca este un loc intim. Este un studio care iti ofera o atmosfera de calm si datorita acestui lucru vii cu zambetul pe buze la munca. Proiectul a fost gandit astfel incat aici sa se incadreze si sa se simta bine orice fata, indiferent de cat de timida sau nu ar fi ea. Trebuie sa stiti ca nu toate modelele de videochat sunt energice si vorbarete.

Unele sunt timide si asa este si normal, nu toti oamenii sunt la fel. Ei bine, la VixenStudio daca vrei colaborezi cu fetele celelalte si daca nu, nu. Nu te obliga nimeni sa faci ceva ce nu vrei si fiecare model are parte de propriul loc intim. Astfel, daca vrei sa interactionezi cu o fata o faci si daca nu, stai linistita in camera ta si te axezi sa faci cat mai multi bani.

In cazul in care te decizi si tu sa iti schimbi jobul si vrei sa devii un cunoscut model de videochat cu multi fani si admiratori, daca esti timida si vrei ca jobul pe care il practici sa ramana strict secretul tau si daca telul tau in viata este sa faci multi bani, te asteptam la VixenStudio.

Ca si trainer te ajut sa te integrezi rapid si iti voi da multe sfaturi astfel incat sa iti rotunjesti considerabil veniturile rapid. Iar daca ai nevoie de confidentialitate, nu iti fa griji, la noi totul este secret. In concluzie, in momentul in care te angajezi la VixenStudio nu numai ca vei incepe un nou job ci o sa inceapa prima zi din restul vietii tale. Hai la noi, te asteptam cu drag!

Related Posts

Leave A Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Adult Videochat Iasi - Angajari Atlantic Studio - Angajari Heylux - Angajari Larra Studio - Angajari Lucky Studio - Angajari NightProwl - Angajari Paradiz - Angajari Preziosa - Angajari ReinaStudio - Angajari Royal Studio - Angajari Studio20 - Angajari Sugar Studio - Angajari Viva Diva - Anunturi Videochat Iasi - Atlantic Studio - AVC Studio - BestChat - Chat Iasi - Cupluri Videochat - Despre Videochat - Fete Atlantic Studio - Fete Heylux - Fete Larra Studio - Fete Lucky Studio - Fete NightProwl - Fete NightProwl Studio - Fete Paradiz - Fete Preziosa - Fete ReinaStudio - Fete Royal Studio - Fete Studio20 - Fete Sugar Studio - Fete Videochat Iasi - Fete VivaDiva - Heylux Iasi - Joburi Videochat Iasi - LuckyStudio Iasi - NightProwl Studio - NightProwl Iasi - Paradiz Studio Iasi - Filme Porno Iasi - Preziosa Iasi - Reina Iasi - Sex At Cams - Stiri Videochat - Studio20 - Studio Videochat Iasi - Studio Cupluri - Studio Iasi - Studioul de Baza Iasi - Videochat Iasi - Studio Videochat - Videochat Iasi - Videochat in Iasi - Videochat la Iasi - Angajari Videochat - Videochat de acasa - Bonus videochat - Studio videochat Iasi - Videochat Botosani - Angajare Videochat - Locuri de munca videochat - Joburi videochat - Bonus videochat mare - Bonus angajare - Locuri de munca de acasa - Angajare pe loc - Videochat Legal - Videochat comision mare - Angajari Onlyfans - Videochat Suceava - SugarStudio Iasi - Angajari Videochat Iasi - Videochat Pentru Tine - Bonus 1000 EURO Videochat - Angajari VixenStudio - Angajari Heylux - Angajari Studio20 - Bonus Angajare Heylux - Videochat Angajare Atlantic Studio - Angajare Paradiz Studio - Studio Atlantic Iasi - Videochat Bacau - Videochat Barlad - videochat iasi - videochat heylux - Informatii videochat - Videochat iasi - Videochat De Acasa - Videochat StripChat - Videochat TikTok - Joburi Femei - Joburi fete - Videochat contract de munca - Videochat cazare gratuita - Angajam modele videochat - Castiga bani din videochat - Bonus Casa si Masina - Videochat Vixen - Angajare Larra Studio - Videochat Live - Bonus Lucky Studio - Videochat Neamt - Angajare NightProwl - NightProwl Bonus - Angajare Bonus Paradiz - Videochat Pascani - Angajare Preziosa - Bonus Angajare ReinaStudio - Loc de munca RoyalStudio - Bonus Angajare Studio20 - Videochat Suceava - Videochat SugarStudio Iasi - Angajare VivaDiva Iasi - VivaDiva - VixenStudio - Vixens - Videochat Iasi - Videochat VixenStudio - VixenStudio Iasi
Contact
1
πŸ‘‹ Ai intrebari?
πŸ‘‹ Buna!
Ai intrebari?